در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام درصورتی که تمام مدارک پرونده در بیمه تکمیل شده باشه ولی از بیمه رسیدی برای تکمیل نگرفته باشیم چکار باید بکنیم. پارسال تصادفی داشتیم و همون موقع پرونده را کامل کردیم از متصدی بیمه هم درخواست رسید کردم اما با تمام اصراری که داشتم رسیدی به من ارائه ندادن.

حالا اینجوری که کارشناسان محترم بیدبرگ توضیح دادن اون رسید در محاسبه خسارت تاثیر زیادی داره میخواستم بدونم آیا راهکاری هست که بتونم ثابت کنم در چه تاریخی مدارک تحویل شده و پرونده کامل شده؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام ..... در ابتدا باید عرض کنم اخذ رسید و تاریخ مندرج در آن در میزان خسارت تاثیری ندارد بلکه طبق ماده 31و33 در صورت تاخیر بیمه گر بیش از 15 روز از آن تاریخ شما میتوانید به استناد تاریخ رسید تکمیل پرونده و مدت تاخیر به ازای هر روز تاخیر نیم در هزار خسارت را از طریق اظهارنامه یا شکایت مطالبه کنید.

البته شما مطالبه ی جریمه تاخیر را میتوانید با استناد به ماده 32 قانون بیمه شخص ثالث نیز داشته باشید که طبق این ماده بیمه گر مکلف به پرداخت خسارت حداکثر 20 روز پس از قطعیت رای نهایی میباشد. تاریخ قطعیت رای قابل استعلام از شعبه ی دادگاه مربوطه است.