در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده در سال85 به مدت 5 ماه قرارداد کارگری با شهرداری داشتم و کارگر شهرداری بودم . بعدها که متوجه شدم دیدم که بیمه ام را بصورت کامل نپرداخته اند و در سال 95 به اداره کار شکایت کردم اداره کار هم فقط کارفرما را وادار کرده که حق بیمه آن قرارداد را تماما پرداخت کند

 ولی مساله مهم دستمزد ایام بلاتکلیفی  و بیمه بیکاری من بود که اداره کار خواسته من را رد کرد و گفت که شامل تو نمیشوند و به این موضوع توجهی نکرد که کارفرما در طول این 12 سال نه تسویه داده و نه جواب منطقی میدهد .

من هم به دیوان شکایت کردم و حالا دیوان در جواب گفته که رای هیات حل اختلاف دارای اشکال بوده و من مستحق دریافت دستمزد ایام بلاتکلیفی و حق بیمه میباشم .

حالا چکار باید بکنم و اهم خواسته هایم باید چگونه باشد؟نحوه محاسبه دستمزدم چگونه باید باشد؟بیمه بیکاری به من تعلق میگیره یا نه ؟مشتقات و جزئیات این دو خواسته چه چیزهایی هستند؟بی زحمت من را کامل راهنمایی کنید.ممنونم
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
سلام

باید مجدد با دردست داشتن حکم دیوان به اداره کار محل مراجعه ودرخواست کنید که  درمرجع رسیدگی تعیین وقت ورسیدگی قانونی با توجه به مفاد حکم دیوان نمایند