در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
ما در یک شرکت خصوصی مشغول به کار می‌باشیم. آیا شرکت می‌تواند از ذخیره‌ی تا ۹ روز مرخصی باقیمانده در آخر سال سر باز زند؟
کارفرمای محترم الزام به ذخیره‌ی ۹ روز از مرخصی باقیمانده را مختص شرکت‌های دولتی دانسته و تصور ایشان این است که ایشان ملزم به رعایت این امر نیستند.

با تشکر
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ با سلام

مطابق ماده 64 قانون کار مرخصی استحقاقی سالانه کارگران با استفاده از مزد و احتساب 4 روز جمعه جمعا یکماه است... همچنین در ماده 66 قانون کار آمده است که کارگر نمی تواند بیش از نه روز از مرخصی سالانه خود را ذخیره کند. لیکن در ماده 69 آمده است در صورت بروز اختلاف بین کارگر و کارفرما نظر اداره کار تامین اجتماعی لازم الاجراست بنابراین در صورتی که کارفرما نسبت به پرداخت اقدام ننمود نباید تسویه حساب امضا کنید و باید در اداره کار مربوطه ثبت دادخواست با موضوع بازخرید ذخیره مرخصی انجام دهید. در صورت نیاز به توضیحات مفصل تر می توانید با پر کردن فرم مشاوره تلفنی از مشاوره دقیق تر و کامل تری بهره مند شوید.

سپاس از همراهی شما