در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
با رای دیوان عدالت اداری مرخصی نه ماه زایمان به من تعلق گرفته بعد برای گرفتن برگه معرفی به کار که رجوع کردم گفتند که تامین اجتماعی اعتراض به رای داشته و رای تجدید نظر که رای قطعی است نیامده ومعرفی به کار نمی دهیم بیمه ام رانیز قطع کردند و دفترچه بیمه ام تمدید نشده. چگونه پیگیری کنم اگر تاچند ماه دیگر رای دیوان نیامد ویا اگر برخلاف رای اولیه امد چه کنم؟؟؟ بدون معرفی به کار که شرکت نمی توانم بروم!!!!!
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

برابر دستور داخلی سازمان،شعب موظفند نه ماه استراحت ایام بارداری را بر اساس رای دیوان پذیرفته و غرامت آن را پرداخت نمایند.