در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

با سلام  مرخصی بارداری اینجانب در آذر 96 به اتمام رسیده و مدارک برگشت به کار خود را به سازمان شعبه بیمه اجتماعی 18 ارایه کرده ام ،شرکت خودمون هم در لیست بیمه دی ماه اسم بنده را رد کرده است،سوال من اینه که با گذشت 2 ماه  از برگشت به کار اینجانب چرا هنوز حقوق مرخصی زایمان اینجانب واریز نشده است،لازم به ذکر ه که من مراجعه کرده و پرسیده ام و مدارکم تکمیل است .

با تشکر فراوانheartheart

جوادیان

1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام متاسفانه به دلیل اوضاع نامناسب سازمان وپرداخت حقوق وعیدی بازنشستگان در این ماه میبایست به شما پرداخت میشد اما احتمال اینکه تا قبل از پایان سال واریز نمایند زیاد است