در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
سلام  من از تامین اجتماعی به دیوان عدالت اداری شگایت کردم بابت دریافت حقوق 9 ماهه مرخصی زایمان و نه 6 ماهه ،حکم مساعد گرفتم ولی این پروسه 1 سال طول گشید و به دلیل مشخض نبودن موافقت یا عدم موافقت دیوان با این موضوع در این مدت،محل گارم تا تعیین تکلیف این موضوع  با برگشت من به کار موافقت نکرد و برایم بیمه رد نکرد،آیا من میتونم حقوق 9 ماه رو از تامین احتماعی بگیرم یا چون بعد از پایان مرخصی ، بیمه برایم رد نشده به من تعلق نمیگیره؟؟؟؟چون شنیدم بعد از اتمام مرخصی باید 1 ماه بیمه رد شده باشه
2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

ضمن آن که دلیلی برای عدم موافقت برای بازگشت به کار از سوی کارفرما وجود ندارد شما می بایست در محل کار ادامه همکاری می دادید و در شغل سابق فعالیت می کردید و حق بیمه را کارفرما واریز می کرد خارج از آن که پرونده شما در دیوان به نتیجه برسد یا خیر .