در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (260 امتیاز)

با سلام و خسته نباشید

شخصی دارای قرارداد از 96/06/01 الی 96/12/29 می باشد . در تاریخ 96/12/20 تعدیل می شود که منجر به شکایت از کارفرما در اداره کار می شود و حکم زیر صادر و لازم الاجرا می شود و حتی نامه اجرای حکم به دستگاه قضایی نیز صادر میشود. شخص به دفتر شرکت مراجعه می کند و حکم را نشان میدهد تا حق و حقوق خود را بگیرد. مدیر عامل می گوید اجرای حکم نکن چون برای شرکت ما بد میشود. میگوید تنها شما نیستید 20 نفر از همکاران شما نیز هستند. مدیر عامل یک فقره چک می دهد به مبلغ 18 میلیون تومان برای برج آذر 97 و می گوید نگران نباش مابقی رو برج آذر به شما میدهیم. کارگر میگوید خب کل پول را در یک فقره بدهید. اما کارفرما می گوید چون تعداد همکاران زیاد است و برگه چک کم و صندوق شرکت کم است می بایستی به بقیه همکاران نیز برسد و نهایتا ازش امضا و اثر انگشت میگیرند و می گویند که نگران نباش. ولی چند روز پیش از شرکت خبر رسید که مدیرعامل زده زیر حرفاش. الان چه باید کرد؟

مبلغ محاسبه شده توسط اداره کار 216/750/000 ریال

مبلغ چک داده شده به کارگر 180/000/000 ریال

آیا می شود اجرای حکم کرد و مابقی را گرفت؟

1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با سلام باتوجه با اینکه حکم توسط کارفرما ناقص اجرا شده کارگر می بایست به اداره کار مراجعه ودرخواست اجرای حکم از طریق اجراییات دادگستری را نماید تا بتواند مابقی مطالباتش وصول نماید با تشکر قربانی