در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام راننده ماشین در تصادفی که خودش مقصر شناخته شده فوت کرده و ۳ تن از سرنشینان اون ماشین مسدوم شدن آیا خانواده مرحوم موظف به پرداخت درصدی از خسارت به بیمه هستند یا نه؟ اگه بله چند درصد؟ اگه نه چرا متصدی بیمه اعلام کرده که مقصر باید ۸ درصد از خسارت برای هر مسدوم پرداخت کنه؟
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

مقصر از دنیا رفته است.

8% دیه سرنشینان خودرو، طبق چه قانونی بر عهده متوفی است؟

چرا 8% و مثلا 10% نبوده؟

سوالات این چنینی را از شعبه سرپرستی بیمه گر به صورت مکتوب بپرسید و جواب مکتوب بخواهید.

پس از گرفتن جواب مکتوب، دلایل شعبه بیمه گر، شنیدنی است و آن زمان می توان بحث کرد.