در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام اینجانب نماینده دو شرکت فروش اقساطی دارای یک کارگر بودم که به صورت پورسانتی برای اینجانب کار میکرد در مدت سه ماه فعالیت ایشان دو قرار داد را به دلیل سهل انگاری باعث شد مشتری ندیم نزدیک به سی میلیون به اینجانب ضرر بزند

و حتی در محل کار با مشتری درگیر شد که باعث لندن 110شد  هر سری هم می اومد و می‌گفت من دیگه کار نمی‌کنم و وسایل ماری رو تحویل می‌داد و می‌رفت و دوباره می اومد من تو این سه ماه 1200به ایشان دادم

حتی ایشان چک مشتری را با خودش برده و از من شاکی شده و حتی کلید دفتر رو برده و تحویل نداده

 البته من شش ماه دفتر و تعطیل کردند تحویل صاحب مغازه دادم الان ایشان شکایت کرده بابت حقوق و بیمه حتی ایشان ادعا کرده که پنج‌ماه برای من کار کرده من چکار باید کنم
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

برای اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی ایشان نیاز به مدارکی دارند که بتواند در مدت مورد ادعایش اثبات کند که برای شما کار کرده است. مدارکی مثل فیش حقوقی، پرینت واریز حقوق در این پنج ماه، لیست بیمه می تواند به ایشان کمک کند ( در صورت وجود)  یا ایشان می توانند از اداره کار تقاضای بازرسی داشته باشند.

در خصوص مواردی که از ایشان شکایت دارید می توانید علیه ایشان در مرجع قضایی ذی صلاح اقدام به طرح دعوی نمایید. با تشکر از همراهی شما.