دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام من

  1. گونه سمت راستم شکسته
  2. دماغم شکسته
  3. دوتا بخیه تو ابرو دارم
  4. ساعد دست چپم شکسته
  5. هلال گوشم دوتا بخیه خورده
  6. انگشت کوچیک پام شکسته

میخوام بدونم دیم چقد میشه ممنون میشم

1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

۱. اگر درمان بدون جابجای استخوان صورت گرفته باشد ۱۰درصد دیه کامل و اگر با جابجایی استخوان گونه باشد ۱۵ درصد دیه کامل

۲. شکستگی بینی وفق رای وحدت رویه ۷۶۱ هیات عمومی دیوان عالی کشور ده درصد دیه کامل

۳. دودرصد

۴. شکستگی هرکدام از استخوانهای دست درصورت التیام بدون عیب ۸ درصد و درصورت التیام معیوب ۱۰درصد دیه کامل

۵. دودرصد دیه کامل

۶. اگر استخوان کف پایی باشد ۴ درصد و اگر بندهای انگشت باشد هر بند ۱.۶درصد دیه کامل

اما علاوه بر اینها شما میتوانید ارش نقص در زیبایی صورت را نیر مطالبه کنید ‌. به پزشک معاین پزشکی قانونی بفرمایید در تاییدیه براتون در نظر بگیرند