در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با سلام و تشکر از شما

من از خیابان رد میشدم که ماشین به من زد و مقصر صد در صد شناخته شد

  1. استخوان کاسه چشمم شکست و بخیه خورد
  2. استخوان گونه هم شکست و پلاتین گذاشته شد
  3. روی بینی هم شکاف عمیق برداشت و بخیه خورد اما نشکست و بعد از سه ماه طول درمان گوشت اضافه اورده
  4. فکم دراومد از جاش و رگ دستم هم پاره شد و بخیه خورد.

اگر امکانش هست میشه میزان دیه رو تخمین بزنید.

و جسارتا اگر میشه بفرمایید که حدودا از زمانی که پزشکی قانونی نامه میده به دادیاری چقد طول میکشه که دیه پرداخت بشه

تشکر فراوان

1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام خدمت شما و ارزوی بهبودی باید به استحضار برسانم که با توجه به سوالتون فقط بند اول ۱۰درصد از دیه کامله قابل تشخیص است برای بند دوم اگر با جابجایی باشد ۱۵ درصد دیه تعیین می گردد بند دوم و سوم نیاز به گذراندن طول درمان دارد و بستگی به میزان نقص عضو دارد که ایا التیام می یابد یا خیر .در مورد زمان پرداخت دیه هم باید گفت که در زمان پزشکی قانونی اتمام طول درمان را اعلام نماید و بعد از صدور رای و قطعی شدن را شرکت بیمه تا ۱۵ روز مهلت دارد جهت پرداخت دیه شما . در ضمن شما می توانید درخواست پرداخت علی الحساب نمایید