در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام.

من به صورت دوسال متناوب در شرکتی مشغول به کار بوده ام.

یک سال قبل از خدمت سربازی و یک سال بعد از خدمت سربازی و در این مدت کارفرما بیمه پرداخت نکرده.

هرموقع گفتم بیمه ام کنه به دلایلی عقب انداخته. چه مستنداتی میتونم ارائه بدم که من در این شرکت کار کرده ام؟

با توجه به اینکه کار ما در داخل دانشگاه بوده کارمندان دانشگاه شاهد حضور من تو این یکسال بوده اند. شاهد به عنوان مدرک مستند قابل قبول است؟
1 پاسخ
توسط (860 امتیاز)
متاسفانه  از نظر بعضی  قضات هیات تشخیص اداره کار داشتن  شاهد و استشهادیه هیج دلیلی برای اثبات فعالیت شما ندارد

 یکی از مواردی که میتوان به آن استناد نمود پرینت بانکی مبلغ واریز شده به حساب کارگر توسط کارفرما است همچنین اگر سندی دال بر فعالیت شما در آن کارگاه به صورت رسمی نیز یکی دیگر از مواردی است که میتوان به آن امید داشت.

البته راه قانونی این مورد درخواست بازرسی و تحقیق بازرسین اداره کار میباشد