در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام

در یک شرکت در تهران با ساعت کاری 8:30 تا 17:30 مشغول بکار بودم در حال حاضر در مرخصی شش ماهه زایمان هستم و با مرخصی نه ماهه برای من موافقت نشد

همچنین بعد از بازگشت بکار هیچ گونه ساعت شیری به من تعلق نمی گیره و باید نه ساعت سرکار بمونم و بچه شش ماهه ام نه ساعت اصلی در روز رو از شیرمادر محروم می شه

چکاری از دستم برمیاد؟

می تونم تا نه ماه مرخصی زایمان باحقوق بمونم؟

آیا می تونم بکار برنگردم و حقوق بیکاری بگیرم؟

ممنون می شم بهترین کاری که می شه انجام داد رو بهم توضیح بدید
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام
شما می توانید با اخذ رای دیوان از 9 ماه مرخصی زایمان بهره مند گردید همچنین شما می توانید وفق دادنامه 482 هیات عمومی دیوان عدالت اداری بلافاصله بعد از ایام استراحت در صورت اعلام عدم نیاز کارفرما از مقرری بیمه بیکاری بهره مند گردید.