در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام ، ایا بعد از اتمام مرخصی زایمان برای دریافت بیمه بیکاری باید از طرف شرکت برای من لیست بیمه رد شود (10 روز ) بعد برای بیمه بیکاری اقدام کنم ؟ یا بدون اینکه لیست رد شود می توانم بیمه بیکاری درخواست کنم ؟
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)
با سلام

چنانچه فرد در زمان استفاده از مرخصی زایمان،قرارداد وی معتبر و تداوم داشته باشد و پس از زایمان جهت ادامه فعالیت به محل کار بازگردد ولی کارفرما از پذیرش وی امتناع ورزد،در این صورت کارگر میتواند با طرح دعوی در مراجع حل اختلاف موضوع را مورد پیگیری قراردهد.بدیهی است اگر رای مراجع مبنی بر اخراج غیرارادی باشد،کارگر موصوف میتواند با دارا بودن سایر شرایط مندرج در قانون بیمه بیکاری از مزایای آن بهره مند گردد.