در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام روزتون بخیر.

برایه درخواسته اظهار نامه علیه بیمه مبنی بر عدم پرداخت دیه به صورت یوم الادا ایا باید در همون شهری که شرکت بیمه وجود دارد اظهار نامه عقد بشه یا امکانش هست که من در یک شهر دیگه(محل سکونتم)اظهارنامرو از دفتر دادگستری درخواست کنم و به شرکت بیمه ای که در یک شهر دیگه هست ارسال بشه؟

ایا نیاز به حضور من در محلِ شرکت بیمه برایه رسیدگی مجدد هست؟
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... اظهارنامه توسط خود شما تنظیم میگردد ولی می بایست توسط دادگستری محل فعالیت بیمه گر به ایشان ابلاغ شود و نیازی به حضور شما در شرکت بیمه نمیباشد.