در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام

میخواستم بپرسم اگر راننده مقصرمحکوم به پرداخت دیه باشد ولی دارای بیمه نامه ای باشدکه شرکت بیمه ی مربوطه اش به هیچ عنوان حاضربه پاسخگویی نباشد آیا دادگاه واقعا نمیتواندراننده را جلب کند؟!چون واقعا بارها درخواست جلب راننده و یا توقیف حساب شرکت بیمه را به قاضی اجرای احکام داده ایم اما متأسفانه باهیچکدام موافقت نمیکنند واین وسط ما فقط بلاتکلیف وسرگردانیم

واقعا نمیدانیم بایدچکار کنیم که به حق خودمان برسیم !!
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

در جنایات غیر عمد مانند تصادفات بیمه نامه در حکم وثیقه برای ازادی راننده مسبب حادثه است . اما چون جانی برای پرداخت دیه  سال مهلت دارد ، تا پایان دوسال قمری راننده دارای مصونیت است . اما مطابق ماده489 قانون مجازات اسلامی جانی باید در جنایات غیرعمد در پایان سال اول نیمی از دیه را بپردازد . شما هم در این مقطع میتوانید راننده را جلب نمایید هم در پایان سال دوم