در بازنشستگی و مستمری توسط (680 امتیاز)
سلام آیا در بیمه ۱۸ درصد شخص باید در حین کار فوت بکنه یا از کار افتاره بشه که مستمری شامل حال بشه؟؟

یعنی اگر شخصی فقط بیمه ۱۸ درصد باشه شرایط فرق داره که در حین کار از کار افتاده بشه یا نه
2 پاسخ
توسط (780 امتیاز)
با سلام و احترام

زمانی که شما از بیمه 18 درصد صحبت می کنید به بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد اشاره می کنید

در این حالت ، خدمات پرداخت مستمری بازنشستگی و فوت و همچنین خدمات مربوط به ازکارافتادگی کلی غیرناشــی از کار به این گروه از بیمه‌شدگان ارائه میشود. این بیمه شامل ازکارافتادگی جزئی و نقص عضو نمیشود، چون این موارد فقط به لحاظ حوادث ناشی از کار مطرح میشوند که  در این نوع بیمه ها  به دلیل عدم وجود کارفرما و اشــتغال موضوع حوادث ناشی از کار منتفی است.

با سپاس - افشاری