در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام اینجانب بعد از ۱۴ سال کار در یک شرکت که دارای سختی کار میباشد از آن شرکت بیرون رفتم و بعد از ۳ ماه در یک شرکت با همان عنوان شعلی که دارای سختی کار میباشد مشغول به کار شدم  آیا شرط تغییر متوالی به متناوب در مورد مشاغل سخت از ۲۰ سال به۲۵ سال در مورد ابنجانب اجرا میشود؟
2 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
سلام، باتوجه به استفساریه مجلس محترم اگرکسی 7300روزسختی کارداشته باشندبدون شرط سنی می توانندتقاضای بازنشستگی نمایند.

درصورتی که سابقه سختی کارکمترباشد قابل اعمال درشرایط عادی میباشد