در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
من حدود 4 سال در شرکتی کار کردم با 9 ساعت در روز  و 5ساعت روزهای پنجشنبه هیچ اضافه کاری هم نگرفتم. تا اینکه بعد کلی صحبت با کارفرما.

فقط چند ماه آخر سال طبق وزارت کار 44 ساعت در هفته کار کردم. حالا برای حقوق معوقه و بیمه شکایت کردم میخوام برای اضافه کار و همچنین مرخصی که به زور و التماس ازش مرخصی مگرفتیم شکایت کنم اما برگه ای بابت مرخصی ارائه نمیدادیم،

طبق وزارت کار 9 روز در سال به من تعلق میگیره اگر بخوام کل این سالها مرخصی و اضافه کار درخواست کنم باید چیکار کنم
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام - کارفرما مکلف است درپایان مدت قرارداد وبه هنگام تسویه حساب نسبت به پرداخت مزد و مزایای ایام مرخصی استفاده نشده کارگر اقدام نماید. درصورت عدم رعایت این تکلیف توسط کارفرما، با استناد به ماده 66 قانون کاردرخواست مطالبه آن را نمایید. ماخذ محاسبه مانده مرخصی استفاده نشده ایام کارکرد براساس آخرین مزد و مزایای دریافتی در زمان خاتمه کار خواهد بود.

در رابطه با اضافه کار لازم است اسناد و مدارکی که دال برتوافق و یا تایید انجام کار اضافه را ثابت کند را به کارشناسان اداره ارائه نمایید. اثابت ادعای اضافه کاری برعهده کارگراست .