در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
باسلام بنده ۶سال بدون قرارداد،البته باپرداخت حق بیمه توسط پیمانکار درشرکت اب وفاضلاب که کارفرما خودشرکت بود وبه پیمانکارواگزارگردیده بود،به صورت ۲۴ساعته هرروزماه های آن۶سال راحتی بدون یک روزمرخصی وبدون دریافت عیدی ۶سال وسنوات وبادریافتی ازحداقلی ترین حقوق تعیین شده توسط اداره کار مشغول کاربودم وپیمانکار پیشنهاد تسویه عیدی وسنوات راسرهرقراردادی که باشرکت بسته بودرامی داد ولی باپایان یافتن قرارداد پیمانکار جدیدی جایگزین پیمانکار قبلی می شد،وهمچنان پیمانکاران بعدی هم همینطور از پرداخت سنوات وعیدی و....سرباززدند،وباهرباراعتراض حقوق را۵الی۶ماه به تعویق می انداخت ویاباحربه اخراج ازکارازاعتراض جدی وحتی شکایت بازمی داشت،حال باگذشت ۶سال وتکلیف ان اضافه کارهای ۱۶ساعته همه روزهای ماه های ان ۶سال وعیدی وسنوات ومرخصی ها چه می شود ایامیتوانم بابت ۳۵۱۳۶ساعت اضافی کار۶سال طلب اظافه کاری نمایم.تشکر
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
می توانید اقدام به شکایت کنید اما در خصوص اضافه کاری باید حتما تعداد ساعات آن را اثبات کنید.