در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
ممنونم از پاسخ , منظورم از متضرر شدن از این نظر بوده که ایشان ۱۳ روز کاری در فروردین ماه برای بنده بیمه رد نکردن و آیا امکان دارد از طریق دیگری مثلا داداخواست اقدام کنم چون باید حتما ۶ماه سابقه متوالی در بیمه برای بیمه بیکاری داشته باشم
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)
با سلام

سوال خود را با جزئیات مطرح نمایید تا بهتر راهنمایی شوید.در صورتی که مجموع سوابق شما در اخرین کارگاه 365 روز باشد شما مشمول بیمه بیکاری خواهید شد.شخصی بوده است که فقط در ماه 5 روز برای او بیمه رد میشد ولی مجموع سوابقش طی چند سال 365 روز در اخرین کارگاه شده و مشمول بیمه بیکاری شده است.