در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام

من راننده درون شهری اژانس اتومبیل تهران هستم  که اعتبار کارت اشتغال من تا پایان سال 96 بود ومن در پایان سال 96 درخواست کارت جدید اشتغال را دادم  که بعد از چاپ اشتباها توسط شورای اصناف به تربت حیدریه ارسال شد و به دست من نرسید  که با پیگری خود در مورح97/3/5 از شورای اصناف متوجه ان شدم و به این علت شورای اصناف  کارت اشتغال من راچاپ مجدد نمود و در تاریخ 97/5/18به دست من رسید و اکنون بیمه اعلام میدارد به خاطر عدم واریزی حق بیمه بیش از سه ماه قراداد شما باطل گردیده است من تا پایان سال 96 حق بیمه خود را پرداخت کردم  وچون کارت معتبر نداشتم نتوانستم پرداخت کنم  لذا برای اینکه سوبیسد بیمه من از بین نرود و بتوانم بیمه خود را برقرار کنم جه باید بکنم در ضمن مدارک جهت اثبات اشتباه از سوی شورای اصناف موجود است

با تشکر فروان
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

شما می توانید تمدید کارت هوشمند خود را از شورای اصناف از تاریخ 97/1/1 در صورت فعال بودن در امر رانندگی پیگیری نمایید در صورت تایید و اصلاح اعتبار کارت هوشمند شما می توانید حق بیمه ماههای گذشته را یعنی فروردین ، اردیبهشت ، خرداد و تیر سال 97 را بصورت کامل و بدون کمک دولت یکجا واریز یا تقسیط نمایید تا سوابق بیمه شما کامل گردد لازم بذکر از اول مردادماه کمک دولت شما دوباره برقرار خواهد شد.