در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با توجه به شرایط کاری بنده تقریبا 2 سالی است که از دوشرکت حق بیمه بطور همزمان و 30 روز کامل با حداقل حقوق  (با 15 سال سابقه)رد میشود.
میخواستم بدونم اگر مزیتی برایم ندارد امکان استرداد حق بیمه یکی از شرکت ها برایم هست؟ و اگر امکان استراد هست چه زمانی میشود این درخواست را به بیمه داد؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

بر اساس ماده ۳۴ قانون تامین اجتماعی:

چنانچه بیمه شده برای دو‌ یا چند کارفرما کار کند، هر یک از کارفرمایان مکلفند به نسبت مزد یا حقوقی که می پردازند حق بیمه سهم بیمه شده را از مزد یا حقوق او کسر ‌وبه انضمام سهم خود به سازمان پرداخت نمایند.

این موضوع قانونی است و در اختیار ‌‌و اراده  کارگر یا کارفرما نیست.