در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام، من حدود ۵ سال دیگر بازنشست می شوم و تمام سابقه کارهای قبلی من در یک شرکت مهندسین مشاور بوده است. اگر در ۵ سال باقیمانده، از طرف یک شرکت پیمانکاری هم برای من بیمه رد شود به طوری که در هر سال مجموع پرداختی حق بیمه از دو شرکت نزدیک به سقف تامین اجتماعی باشد، آیا موقع بازنشستگی سازمان تامین  اجتماعی هر دو پرداختی را قبول می کند؟ تشکر می کنم.
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

بر اساس ماده۳۴ قانون تامین اجتماعی:

چنانچه بیمه شده برای دو یا چند کارگاه کار کند، هر یک از کارفرمایان موظفند به نسبت حقوق و مزد پرداختی به بیمه شده،حق بیمه وی را پرداخت نمایند، اما جهت محاسبه مستمری بیمه شده، دستمزد هر کارگاه به نسبت سابقه در آن کارگاه جداگانه محاسبه ‌و نتیجه آن ها با هم‌ جمع و مستمری بیمه شده را تشکیل می دهند.