در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (100 امتیاز)
باسلام

پدر بنده یک وام کشاورزی هفت میلیونی با بازپرداخت یکساله از بانک کشاورزی پارسال برداشته بود،یک ماه پیش ایشون به رحمت خدا رفتن،حالا بازپرداخت وام چجوری میشه،در حالیکه هنگام دادن وام،خود بانک علاوه بر کارمزد حق بیمه هم کم کردن،ایا بیمه مسولیت واریز مبلغ بیمه رو قبول میکنه.

با تشکر
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... حق بیمه کسر شده از مبلغ وام ، بابت بیمه عمر مانده بدهکار بوده و بانک میتواند باقیمانده ی وام را از شرکت بیمه گر طرف قرارداد خود دریافت کند و هیچ دینی بر گردن شما نخواهد بود.