در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
با سلام

شرکت ما در شرف تعطیلی ست و ممکن است تا پایان سال 95 تعطیل شود

اگر بنده در مرخصی زایمان باشم و شرکت تعطیل شود تکلیف بقیه مرخصی زایمان من چه خواهد شد؟ آیا بعد از مرخی زایمان با توجه به تعطیلی شرکت می توانم از بیمه بیکاری استفاده کنم؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام وقتی که شما در طول یکسال قبل از زایمان پرداخت حق بیمه شصت روز به تامین اجتماعی داشته باشید هیچ مشکلی برای استراحت بارداری وزایمان شما حتی باتعطیلی شرکت بوجود نمیاید اما چنانچه قبل از استراحت بارداری پرداخت یکسال حق بیمه درهمان شرکت داشته باشید میتوانید ازبیمه بیکاری استفاده کنید