در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام من50سالمه معلولیت خفیف دارم و14سال سابقه با این شرایط چگونه باز نشست بشوم.
1 پاسخ
توسط (140 امتیاز)
سلام.همسرم ازدوپامعلول هستن،کفش پریس وباعصاراه میرن.بیست وشش سال سابقه بیمه داره،چهل وهشت سال هم سن داره.شرایط بازنشستگی پیش ازموعدچگونه هست؟بهزیستی گفته بیاکمیسیون بعدنامه بهت بدیم ازطرف ماپنج سال تعلق میگیره،برای بازنشستگی آیاتامین اجتماعی نامه ی بهزیستی روقبول میکند؟ ممنون ازپاسخگویتون
توسط (36,370 امتیاز)

سلام

با تشکر از طرح سوال تون در بیدبرگ.

لطفا سوال خود را در صفحه جدید مطرح کنید تا توسط مشاور به صورت اختصاصی بررسی و پاسخ داده شود.
همچنین، برای دریافت سریع پاسخ از مشاور متخصص پیشنهاد می کنم از مشاوره تلفنی بیدبرگ از طریق لینک زیر اقدام کنید

دریافت مشاوره تخصصی >>