در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و عرض ادب

در تاریخ 25/7/96 به همراه خانواده تصادف کرده ایم و به علت طول درمان اعضا حدود یک ماه پیش نامه از دادگاه برای دیه برایمان ارسال شده.

ولی پدرم که راننده بوده مقصر شناخته شده و دادگاه می گوید دیه به ایشان تعلق نمیگیرد.

پدرم برای شکایت به شرکت بیمه رفت و به او گفتند که دادگاه باید در نامه مینوشت که به شما تعلق میگیرد و شما باید از دادگاه شکایت کنید.

حال ما سردرگم مانده ایم. لطفا ما را راهنمایی کنید.

متشکرم
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

آرزوی سلامتی برای شما وخونواده محترمتون دارم

دد اجرای ماده ۱۰آیین نامه اجرایی ماده ۳ قانون بیمه ثالث ۹۵ مدارکتون رو تحویل بیمه گر بدید

۱. کروکی حادثه

۲.گواهینامه متناسب

۳. مدارک شناسایی راننده

۴.تاییدیه پزشکی قانونی

۵. مدارک بالینی درصورت بستری