در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید. من ۴ ماه پیش با ماشین خود دچار واژگونی شدم و آسیب های متفاوتی دیدم. صاحب ماشین برای آزاد کردن ماشین به منزل من آمد و من برگه ای که مبنی بر عدم شکایت او عدم مالکیت بر این ماشین بود را امضا کردم تا ماشین از پارکینگ در بیاید در نتیجه دادگاه چون شاکی وجود نداشت و مقصر حادثه خودم بودم رای را صادر کرد و پرونده مختومه شد.

حال من تمامی مراحل پزشکی قانونی را انجام دادم و نامه ی پزشکی قانونی را به نزد بیمه بردم و تشکیل پرونده دادم.

آیا بدون رای دادگاه دیه به من تعلق می گیرد؟ ماشین بیمه حوادث راننده و سرنشین نیز داشت
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

تمامي حوادثي كه راننده خود مقصر حادثه باشد با قرار منع تعقيب مختومه خواهند شد اما بيمه گر با همان قرار صادر ملزم به جبران خسارات مي باشد