در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام بنده چند ماه پیش با یک موتور تصادف کردم از اصلی به فرعی می آمدم بنابر این اون زد به من و مقصر شدم

میخواستم سوال کنم غیر از پرداخت دیه آیا باید خسارت دیگه ای رو هم بدهم؟و نامبرده میتوان طرح شکایت جدیدی بکند؟

در ضمن چند درصد بیمه با توجه به اینکه بیمه هستم برعهده من هست؟

و همچنین بنده دی ماه 96 تصادف کردم آیا شامل پرداخت دیه به مبلغ جدید میشوم؟ یا بر مبنای دیه سال 96 باید پرداخت کنم؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام.... در تصادف مابین دو وسیله نقلیه دو نوع خسارت متصور است خسارت جانی یا دیه و خسارت مالی وارد شده به وسیله نقلیه زیاندیده که هر دو از محل بیمه شخص ثالث مقصر قابل جبران است.

سهم شما از مبلغ خسارت بار اول ۲/۵ درصد از کل خسارت خواهد بود.

دیه زیاندیده برمبنای میزان دیه ی سال پرداخت محاسبه و از سوی بیمه گر پرداخت میشود.

البته از بابت جزای عمومی نیز مبلغی از سوی دادگاه تعیین و باید پرداخت شود.