در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

من برای دریافت خسارت و افت قیمت خودرو شکایت کردم به شورای حل اختلاف و طرف مقصر محکوم شد،

و رای به صورت غیابی صادر شد و من رو فرستادن اجرای احکام و انها به من نامه دادند برای توقیف خودرو ولی بعد از استعلام‌مشخص شد فک پلاک شده

الان از چه راه هایی من میتونم خسارت رو بگیرم لطفا راهنماییم کنید
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

خودروی فک پلاک شده از روی شماره شاسی و بدنه قابل پیگیری است.

اگر خودرو توقیف نشد، حکم جلب مقصر را مطالبه کنید تا در اولین فرصت ملزم به انجام تکالیف گردد.