در بیمه حوادث توسط (100 امتیاز)
با سلام بنده قرارداد پیمانکاری با ۱ شرکت داشتم که در قرارداد بیمه حوادث و مسولیت به عهده شرکت بوده ودر کارگاه دچار حادثه شدم و دست و پام شکسته والان که شکایت کردم.

 اداره کار میگن رابطه کارگری کارفرمایی نمیباشد و رابطه پیمانکاری کارفرمایی میباشد قرارداد من ۵ ماه قبل از حادثه به اتمام رسیده ولی کارفرما تمدید نکردن و با همان قرارداد ادامه کار انجام شده.

الان چون قرارداد من تمام شده باز هم رابطه پیمانکاری و کارفرمایی میباشد.یا نه چون قرارداد نداشتم میتوانم ادعا کنم؟
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

1-دقت کنید در سطور آخر قرارداد ایا عبارتی تحت این عنوان آمده است یاخیر ((در صورت عدم اعتراض طرفین قرارداد برای  .ماه دیگر به قوت خود باقی میماند و یا جمله ای شبیه این اگر امده است و هیچکدام از طرفین اعتراضی نکرده اند یا درخواست اتمام  نکرده اند پس میشود برداشت کرد که قرار دا ادامه داشته است

2- پس از قرارداد حقوق خود را به چه صورت دریافت نموده اید

این مطالب میتواند در پیگیری شکایت شما موثر باشد