در بیمه حوادث توسط (100 امتیاز)
با سلام بنده با یک شرکت قرارداد پیمانکاری داشتم که در قرارداد من بیمه حوادث و مسولیت مدنی به عهده شرکت بوده و من از داربست سقوط کردم که ساعد دست چپ و مچ پای راستم شکسته،و در زمان حادثه بیمه کارگاه از چند ماه قبل تمام شده،و تمام هزینه ها رو خودم پرداخت کردم .

الان شکایت کردم و بازرس اداره کار اومدن کارگاه و اظهارات شاهدین رو شنیدن ولی میگن چون رابطه کارگری کارفرمایی نمی باشد در حیطه اختیارات اداره کار نمیباشد و رابطه پیمانکاری کارفرمایی هست چون خود پیمانکار آسیب دیده الان باید چکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

اگر در قرارداد پیمانکاری، تهیه بیمه مسولیت و حوادث (این بیمه اختیاری است) بر عهده کارفرما است، شما می توانید از کارفرما شکایت کنید.

در حقیقت پرداخت غرامت شما به نشبت قصور کارفرما، بر عهده وی است. حال اگر بیمه مسولیت داشته باشد که بیمه گر پرداخت می کند ولی در غیر این صورت شخصا موظف به پرداخت غرامت است.