در بیمه بیکاری توسط (-1,060 امتیاز)
درخصوص شرکت هایی که با موسسات مختلف قراردادهای پیمانکاری متعدد دارند و کارگر در پیمان های مذکور اشتغال داشته لیکن در آخرین پیمان به علت اتمام قرارداد  یا پیمان اخراج گردد،آیا مشمول مقررات بیمه بیکاری میشود؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام در کارهای با ماهیت دائم ،چنانچه انجام کار از طریق پیمانکاران مختلف صورت پذیرد،در صورتی که فرد در آخرین کارگاه حداقل یکسال سابقه کار داشته باشد ،جابه جایی پیمانکاران مانع از برخورداری فرد از مزایای بیمه بیکاری نخواهد بود.