در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (109,850 امتیاز)

سلام

در شرکت های تولیدی ،صنعتی و خدماتی که انجام بعضی از امور خود را به پیمانکار واگذار می کنند آیا عوض شدن و تغییر پیمانکار از مصادیق حکم ماده 12قانون کار در زمینه انتقال کارگاه به حساب می آید؟

ماده ۱۲ قانون کار

هر نوع تغییر حقوقی در وضع مالکیت کارگاه ، از قبیل فروش یا انتقال به هر شکل ، تغییر نوع تولید ، ادغام در موسسه دیگر ، ملی شدن کارگاه ، فوت مالک و امثال اینها ، در رابطه قراردادی کارگرانی که قراردادشان قطعیت یافته است موثر نمی باشد و کارفرمای جدید ، قائم مقام تعهدات و حقوق کارفرمای سابق خواهد بود

2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

اساسا مقوله تغییر وضعیت حقوقی در مالکیت کارگاه که در ماده 12قانون کار به آن پرداخته شده است در مورد واگذاری کار خدماتی دستگاهها از یک پیمانکار به پیمانکار دیگر مورد پیدا نمی کند از طرفی باتوجه به اینکه رابطه قراردادی کارگر باهرپیمانکار در پایان کار پیمانکاری خاتمه می یابد انتقال سابقه کارگر نزد پیمانکار قبلی به پیمانکار جدید موضوعیت نداشته و هرپیمانکار مکلف به پرداخت کلیه مطالبات کارگران منجمله سنوان خدمت به آنان خواهد بود.