در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام چند وقت پیش با یک تریلی تصادف کردم بعد حضور پلیس راهرو راننده تریلی مقصر شناخته شد و راننده را جریمه کرد و برگه جریمه همراه با کارت ماشین و بیمه نامه را به من تحویل داد تا خسارت را بگیرم

بعد از حضور در دفتر بیمه مدارک را از می خواد در صورتی که من هنوز تعمیر ماشین تمام نشده و افت ماشین را به من نداده و از ایشان شکایت کردم حالا زنگ میزنه و تهدید کرده که می تونه بابت هر روزی که بیکار شده از من خسارت بگیره

آیا میتونه از من شکایت کنه لطفا راهنمایی کنید در ضمن ایشان مقیم همدان هستند و من سنندج آیا می تونم موقع شکایت مکان مقصر رو مجهول المکان بنویسم تا مجبور نشن بدم همدانتصادف
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام ...  نگه داشتن مدارک هیچ ضرورتی نداشته و تضمینی برای جبران خسارت شما نخواهد بود. از آنجائیکه خودروی مقصر وسیله امرارمعاش ایشان میباشد پیشنهاد میکنم مدارک را عودت داده و از مسیر قانونی و تنظیم دادخواست تامین دلیل و الزام مقصر به پرداخت خسارت و هزینه های دیگر اقدام کنید. در ضمن عدم اعلام آدرس خوانده سبب طولانی شدن روند رسیدگی خواهد شد.