در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
سلام ماشین ما با سه دستگاه خودرو تصادف کرده کل خسارت ۳۰ میلیون شده که ۱۰ میلیون اون افت قیمت هستش دو سوال دارم. یک برای تعیین افت قیمت سال ساخت خودرو ملاک نیست ؟ آیا قانون محدودیت نزاشته ؟ یکی از خودرو ها ۷ سال است تولید شده یکی دیگر ۱۳ سال. سوال دوم یکی از خودرو ها تاکسی است آیا تاکسی (ماشین کار) شامل افت قیمت می شود ؟
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست من سلام

در هر تصادف دو نوع خسارت برا ی خودرو زیان دیده از طرف مقصر ایجاد میگردد

خسارت مالی مستقیم که شامل دستمزد تعمیرات و خرید قطعات آسیب دیده است

خسارت افت قیمت

هر دو  نوع خسارت به ویژه قسمت دوم توسط کارشناس رسمی دادگستری میتواند تعیین گردد در صورتی که اعتراض به افت قیمت داشت باشید میتوانید با اعتراض کتبی کارشناسی دیگر  تعیین کنید