در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام وخسته نباشید

درتصادفی مابین موتور سیکلت وعابرپیاده(پدربنده) متاسفانه منجربه فوت پدرم گرید؛ پس از طی کردن مراحل بررسی رأی نهایی صادرشد،ودادگاه به ماگفتن میتونیم به شرکت بیمه مربوط به وسیله نقلیه برای دریافت دیه مراجعه کنیم ،

 ماهم به شرکت بیمه رفته وبرای دریافت دیه تشکیل پرونده دادیم ؛ اما بعداز گذشت چهارماه علی رغم ارسال نامه ها ودستورات پرداخت متعدد از اجرای احکام به آن شرکت بیمه ولی متاسفانه هنوزهم شرکت بیمه از پرداخت خودداری میکنه؛

شرکت بیمه بعد از سه ماه از تشکیل پرونده به بهانه ی اینکه چرا دادگاه در جلسات رسیدگی به پرونده شرکت بیمه را دعوت نکرده امد واعتراض ثالث به پرونده داد که رأی اعتراض ثالث شرکت بیمه آمد ورأی بر نپذیرفتن اعتراض بیمه زده شدو مجدد دستور پرداخت دیه برای شرکت بیمه فرستاده شد؛

حالا میخواستم بدانم با این رأی و رد اعتراض ثالث شرکت بیمه آیا شرکت دیگر بهانه ای برای نپرداختن دیه به زیاندیده را دارد یا باید فوراً پرداخت کند!؟ واگر مجدد ازپرداخت دیه خودداری کند تکلیف ما زیاندیدگان چه میشودوچکار باید کنیم !؟

ممنون اگر راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .... شرکت بیمه گر مکلف به پرداخت خسارت حداکثر تا ۲۰ روز پس از قطعیت رای میباشددر صورت عدم پرداخت میتوانید باستناد آرای قبلی و آخرین قرار صادره مبنی بر رد دادخواست ثالث بیمه گر از طریق واحداجرا تقاضای توقیف اموال بیمه گر را داشته باشید. در ضمن امکان شکایت بابت تاخیر در پرداخت خسارت را میتوانید مطرح کنید.