در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
درود ,راننده بودم.تصادفی داشتم به همراه سرنشینم که راننده مقابل مقصر صدرصد شد بعد از طی مراحل پزشک قانونی و طول درمان من و مسافرم امروز(27 خرداد) مسافر من به نوع نظر پزشک قانونی اعتراض کرد و پرونده به دادسرا ارجاع داده شد و ظاهرا مراحل از اول شروع میشه و به این دلیل که هردو یک پرونده داریم طبیعتا از دادن رای به من هم خودداری شد میخواستم ببینم من باید چکار کنم آیا میتوانم رای جداگانه بگیرم یاحداقل قسمتی از دیه را تا صادر شدن حکم بگیرم؟راه حلش چیست؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... شما بر اساس تبصره 4 ماده 2 آئین نامه اجرایی ماده 30 قانون بیمه شخص ثالث میتوانید حداقل 50 از دیات متعلق به خود را قبل از قطعی شدن رای دادگاه از شرکت بیمه مطالبه کنید.