در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

فیش حق بیمه ماه پیش(اردیبهشت) را امروز بعد از ۱۵ روز تاخیر پرداخت کردم؛ و لیست بیمه ماه خرداد و رد کردم ولی تایید نهایی نشد؛ علت خطاش میگه برگ ماه پیش پرداخت نشده درصورتیکه پرداخت کردم؛ علتش چیه؟ ایا تاخیر در سیستم هست که فیش پرداخت شده عمل بشه؟ البته فیش در سیستم پرداخت شده در نظر گرفته شده
1 پاسخ
توسط (140 امتیاز)

اشکال خاصی نیست . فقط باید در واحد درآمد شعبه تامین اجتماعی یک فیش هزار تومانی دریافت و همانجا پرداخت کنید تا مشکل حل شود