در لیست بیمه توسط (130 امتیاز)
با سلام

فیش حق بیمه ماه پیش(اردیبهشت) را امروز بعد از ۱۵ روز تاخیر پرداخت کردم؛ و لیست بیمه ماه خرداد و رد کردم ولی تایید نهایی نشد؛ علت خطاش میگه برگ ماه پیش پرداخت نشده درصورتیکه پرداخت کردم؛ علتش چیه؟ ایا تاخیر در سیستم هست که فیش پرداخت شده عمل بشه؟ البته فیش در سیستم پرداخت شده در نظر گرفته شده
1 پاسخ
توسط (340 امتیاز)
انتخاب شده قبل توسط

بهترین پاسخ
منظور این می باشد که لیست ماه قبل ارسال ولی بیمه مربوطه هنوز پرداخت نشده است.