در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام
در لیست بیمه ماهانه که توسط شرکت ساختمانی برای کارگاه خود ارائه شده است، نام یک نفر از اعضاء هیئت مدیره (مدیر عامل) با تائید واگذارنده و یک نفر که در شرکت بعنوان بازرس می باشد علاوه بر سایر کارکنان ارائه شده است، حال هنگام اخذ مفاصا حساب عنوان میگردد که برای شخصی که در سمت بازرس شرکت می باشد نبایستی نام وی در لیست ماهانه درج میگردید چون با وجود اینکه جزء اعضا هیئت مدیره نمی باشد ولی نام وی در آگهی تاسیس شرکت آمده است. آیا این مسئله صحت دارد؟
در ضمن در صورت امکان شماره بخشنامه ای که در آن عنوان گردیده یک نفر از اعضاء هیئت مدیره با تائید واگذارنده میتواند بیمه شود را قید فرمائید.

با تشکر
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)
بیمه مدیر عامل و اعضای هیئت مدیره که اسامی آنها در اساسنامه شرکت قید شده است باید از طریق انعقاد قرارداد کارفرمایی صورت گیرد.