در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
تاریخ تمدید بیمه ماشینم ۱۷ اردیبهشت ۹۶ بود ودر تاریخ آذرماه ۹۶ با خودرو واژگون شدم آیا بیمه بهم تعلق میگره با توجه به اینکه مقصرم؟
3 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .... با توجه به قانون جدید بیمه شخص ثالث٬ بیمه گر موظف به پرداخت  دیه به راننده مقصر میباشد. در صورت بهانه گیری و مطرح کردن شرایط آیین نامه و... میتوانید از بیمه گر شکایت کرده و رخواست  الزام بیمه گر به انجام تعهدات طبق قانون را داشته باشید.