در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
کارفرما با علم به اینکه اینجانب باردار هستم با حیله و ترفند (گفتند قراردادت تمدید خواهد شد) با من قرارداد دوماهه بسته، و من نیز قرارداد را امضا کردم، حالا بعد از دوماه قراردادم را تمدید نمیکند. وزارت کار شکایت کردم، هیئت حل اختلاف به من گفتند نباید دوماهه را امضا میکردی و چون امضا کردی به علت پایان قرارداد کارفرما دیگه نمیخواد همکاری کنه و حق قانونی با کارفرماست

آیا فرجام خواهی در دیوان عدالت تاثیری در بازگشت به کار دارد؟
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام - با عنایت به مدت دار بودن قرارداد که محدود به پایان مدت 2 ماهه بوده ، همچنین با توجه به ماده 21 قانون کار، نظر هیت محترم حل اختلاف درخصوص وارد ندانستن خواسته خواهان صحیح بوده . لذا تداوم پیگیری آن نزد دیوان عدالت اداری قطعا نتیجه ای در بر نخواهد داشت.

لازم بذکراست در قراردادهای موقت کار ، که اراده طرفین به مقطع زمانی معینی محدود گردیده ، با خاتمه مدت تعیین شده آن قرارداد خاتمه یافته تلقی میگردد.