دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه بیکاری توسط
با عرض سلام و خسته نباشید
من 10 سال کار کردم و بیمه اجباری تامین اجتماعی پرداخت نمودم، سپس 4 سال بیمه اختیاری مشاغل  آزاد داشتم با مبلغ بیمه حداقل کارگری که  پرداخت کردم و 3 ماه پیش استخدام شدم و قرارداد یکساله نوشتم با حقوق 4 میلیون  ولی بعد از 3 ماه اخراج شدم. اکنون می خواستم بدانم حقوق بیکاری به من تعلق می گیرد یا نه؟ اگر تعلق می گیرد میزان محاسبه  حقوق چگونه و طبق چه پرداختی محاسبه میشود؟
در طول دوره خدمت تا بازنشستگی چند مرتبه می توان از بیمه بیکاری استفاده نمود؟
1 پاسخ
توسط (109,410 امتیاز)

رویه 10 سال اجباری تون می تونیدد بیمه بیکاری بگیرید.

میزان مقرری روزانه بیمه بیکاری

میزان مقرری روزانه بیمه بیکاری، ۵۵ درصد متوسط مزد یا حقوق و یا کارمزد روزانه بیمه شده استبه مقرری افراد متاهل و متکفل، به ازای هر یک از افراد تحت تکفل (حداکثر تا ۴ نفر) ۱۰ درصد حداقل دستمزد زمان بیکاری (شروع بیکاریافزوده می شود، اما در هر حال میزان مقرری بیمه بیکاری نباید از حداقل دستمزد تعیین شده برای هر سال کمتر و از ۸۰ درصد متوسط مزد یا حقوق بیمه شده بیشتر باشد.

متوسط مزد یا حقوق روزانه بیمه شده که مبنای تعیین مقرری بیمه بیکاری است از طریق تقسیم جمع کل دریافتی مبنای کسر حق بیمه ظرف ۹۰ روز قبل از شروع بیکاری بر روزهای کار بیمه شده در این مدت محاسبه می شود.

مدت پرداخت بیمه بیکاری

مدت پرداخت مقرری بیمه بیکاری به بیمه شدگان واجد شرایط، به سابقه پرداخت حق بیمه از سوی آنان بستگی دارد و در هر حال مدت آن از ۳۶ ماه برای بیمه شدگان مجرد و ۵۰ ماه برای بیمه شدگان متاهل و متکفل بیشتر نیست

جهت کسب اطلاعات بیشتر به مطلب زیر مراجعه کنید

شرایط بیمه بیکاری