در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام و وقت بخیر.

من حدود دو سال در یک شرکت مشغول بوده ام و حدود 380 روز سابقه بیمه دارم و همچنین دانشجو هستم. میخواستم بدونم با توجه به اینکه در موقع درخواست بیمه بیکاری باید وضعیت نظام وظیفه مشخص گردد، با توجه به اینکه من کارت پایان خدمت یا معافیت ندارم و دانشجو هستم، آیا بیمه بیکاری به من تعلق میگیرد؟ و باید گواهی اشتغال به تحصیل ارائه کنم؟

با تشکر.
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
دوست گرامی

سلام و عرض ادب

در صور تیکه شما مشمول دریافت بیمه بیکاری باشید و حداقل یکسال در آخرین کارگاه سابقه داشته باشید می توانید از این مقرری بهره مند شوید و در صورت عدم وجود کارت پایان خدمت گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه مربوطه دریافت نمایید.