در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام

خانم من طراحی سایت بلده و تو خونه کار میکنه و جواز طراحی سایت رو هم داره آیا خانومم میتونه بیمه اجباری تامین اجتماعی برای من واریز کنه خانوم من خودش بیمه تامین اجتماعی نیست
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

اولا منازل مسکونی کارگاه محسوب نمیگردند و امکان اخذ کد کارگاهی و ارائه لیست حق بیمه وجود ندارد ثانیا رابطه مزد بگیری بین همسران وجود ندارد و در کارگاههایی که جواز کسب به اسم یکی از همسران باشد امکان واریز حق بیمه برای طرف دیگر وجود ندارد. سوما در مشاغل کسب و کار خانگی که صرفا توسط افراد خانواده و در محل مسکونی انجام میگردد و به تایید ادارت کار رسیده باشد وفق بخشنامه 669 فنی امور بیمه شدگان سازمان مشمول قانون بیمه حرف و مشاغل آزاد میباشند و میتواند با انعقاد قرارداد وفق قانون مذکور اقدام بیمه پردازی نمایند.