در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
باسلام

بنده حدود۱۰سال ازطریق کارگاه جوشکاری (مشاغل سخت وزیان اور)بیمه رد کرده ام، ودرهر مرحله بازرس بیمه نیزتایید کرده است که دران محل حضورمستمردارم.ازانجایکه خودم مدیرعامل شرکت هستم و چندین سال هست شرکت زده ام ودارای دفترفنی میباشم.بعلت زیادبودن هزینه بیمه کارفرمایی خودم حق بیمه پرداخت نکردم،ودرحال حاضرنیزبیمه کارگری پرداخت میشود درکارگاه برادرم.وخودم نیزهم دارای پروانه کسب هستم وهم مدیرعامل شرکت،چنانچه اگه بیمه اطلاع پیداکنه عواقب بعدی ان چی میشه،حق بیمه ای که ۱۰سال پرداخت کرده ام.باطل میشه
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

 الاما بیمه شدن اجباری در کارگاه ولو بعنوان مدیر عامل در شرکتی مشغول بکار باشید منافاتی با اشتغال شما در کارگاه ندارد اما اگر بارسی صورت پذیرد و بارس اشتغال شما را تایید ننماید در ان کارگاه امکان بیمه پردای برایتان میسر نمیگردد شما میتوانید بعنوان کارفرما در کارگاه و یا شرکت خود برای خودتان بیمه با عنوان مدیر عامل در لیست بیمه به شعبه تامین اجتماعی ارسال نمایید