در دیه و بیمه خودرو توسط (300 امتیاز)
در مورد بند ب ماده ۱۱۵ قانون پنجم توسعه توضیح فرمائید ضمنا چرا بیمه راننده مانند شخص ثالث نیست در پرداخت خسارتها
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

در این بند به منظور حمایت از راننده مسبب حادثه برای راننده دیه و ارش جراحات همانند شخص ثالث در نظر گرفته شده است ‌.

حق گرفتنیست و گرفتن اون هم هزینه بَر

برای احقاق حق و مطالبه دیه جراحات راننده مسبب حادثه میتونید از طریق تقدیم دادخواست به دادگاه عمومی و خواسته الزام به ایفای تعهدات قانونی و قراردادی ناشی از عقد قرارداد بیمه و مطالبه دیه جراحات وارده و مطالبه هزینه های درمانی متحمل شده و جمیع هزینه های دادرسی تا اجرای رای دادگاه اقدام کنید .