در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
سلام روزتون بخیر من لیست بیمه ام از شهر گرگان رد میشه و لی زایمانم در تهران هستش آیا برای اراءه مدارک برای مرخصی زایمان و کمک هزینه زایمان باید برم گرگان یا در تهران کارگزاری کارمو انجام میدن؟ م
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

کارگزاریهای رسمی سازمان فقط مدارک پزشکی بیمه شدگان شعبه مادر خود را تحویل می گیرند و فعلا سیستم پورتال سازمان کاملا راه اندازی نگردیده است و کمک هزینه ایام زایمان و بارداری بعد از بررسی شرایط و پرونده فنی متقاضی و سوابق متقاضی در 90 روز قبل از زایمان قابل پرداخت میباشد لذا مدارک پزشکی باید یا به شعبه اصلی متقاضی در گرگان یا به کارگزاری مربوط به شعبه ارائه گردد.